Minirecension av Samsung Galaxy S22 Ultra efter att ha använt den i några dagar! Oavsett om du kallar det en Galaxy Note 22 så finns det mycket att gilla här och Note-fans kommer att bli glada! Det är dock inte perfekt och vissa kan ha det bättre med S21 Ultra. Den andra videon jämför kameror från Samsung Galaxy S22 Ultra och iPhone 13 Pro Max.

Tyvärr ska jag byta ut min telefon i år, vilket jag inte vill göra. Jag har haft HTC Touch black, Samsung Note 1, Samsung Note 3 och nu har jag Samsung Note 9. För tillfället vet jag verkligen inte om jag kommer att köpa en Samsung S22 Ultra (jag är van vid att inbyggd penna) eller en iPhone för första gången i mitt liv. Båda har sina fördelar och nackdelar. Det som stör mig mest med Note 9 för tillfället är nog att jag inte har en komplett molnbackup av min telefon som iPhone kan. Samsung har helt fel, något finns i Samsungs moln, något finns på mitt Google-konto och mina bilder hamnar i One Drive. För det har du två butiker – Google Play och Galaxy Store. Det är bara jävligt.

Taggar:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Spel Hubben
error:
%d bloggare gillar detta: