Till fans och spelare av VALORANT över hela världen,

Det är med ett hjärta fullt av tacksamhet och en djup spänning som jag kommer till er i dag med nyheter. Efter 8 års arbete med VALORANT, bygga det från grunden med ett team av hängivna och passionerade utvecklare som har arbetat outtröttligt för att tjäna er alla med den respekt och beundran som du förtjänar, ger jag upp manteln av speldirektören för VALORANT tac-shooter till min goda vän, Andy Ho.

Andy är någon som jag är stolt över att kunna säga har lagt många år av sin egen på VALORANT, och vars personliga engagemang för att leverera till högsta standard inspirerar alla som arbetar med honom. Han har min fulla tro och tillit till att han kommer att fortsätta växa och utveckla VALORANT från år till år för att bli ännu bättre än vad jag kunde föreställa mig att det skulle vara. För min del kommer jag att starta något nytt (*blinka, hemligheter…) i hopp om att vi till och med kan skrapa ytan på den fantastiska inverkan VALORANT redan har haft hittills.

Som sagt, jag kommer inte att vara långt från spelet och laget och de kommer alltid att ha mitt stöd. Tack till alla som har stöttat och fortsätter att stödja VALORANT, och ett särskilt rop

ut till alla som har stöttat mig och mitt arbete. Du har gjort min tid som din spel regissör till en verkligt glad och minnesvärd upplevelse.

Mycket <3. —Joe Ziegler

Du kan läsa mer här

Taggar:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Spel Hubben
error:
%d bloggare gillar detta: