Reviews

9
/10
24 maj, 2022
Roccat Burst Pro Air – Recension
Postad av
Roccat Burst Pro Air är ännu en påminnelse om att varumärket vet hur man gör några snygga kringutrustningar som presterar mycket bra.
9.5
/10
17 maj, 2022
Stealth 700 Gen 2 Max – Recension
Postad av
Turtle Beach Beach är ute med en uppdaterad version av sitt trådlösa flaggskepps headset – Stealth 700 Gen 2 Max.
7
/10
10 maj, 2022
Trek to Yomi – Recension
Postad av
Trek till Yomi är inte mycket av en samuraj spel, om jag ska vara ärlig
8
/10
3 maj, 2022
Brook Wingman Converter – Recension
Postad av
Att alltid behöva skaffa nya kontroller, Rattar för en ny konsol är inte roligt eller billigt
3
/10
26 april, 2022
Rune Factory 5 – Recension
Postad av
Med PlayStation Vitas död, och Nintendos konvergens av handdator och konsol till Nintendo Switch, gick designen av handhållen spel till stor del förlorad.
7
/10
14 april, 2022
Genki Shadowcast – Recension
Postad av
Som någon som minns skrymmande VHS-videokameror, påminner enheter som Genki ShadowCast mig om hur långt vi har kommit som människor. Jag menar, ja, vi fortsätter att fastna i saker som territoriella slagsmål och politiska dispyter precis som våra förfäder. Men de där killarna kunde bara drömma om att streama Super Smash Bros. på en bärbar dator. Heck, jag såg precis en miljardär flyga till rymden i en privat rymdfarkost i morse.
6.5
/10
12 april, 2022
SimCasino – Recension
Postad av
SimCasino är en ny version av genren beprövad och sann.
8
/10
5 april, 2022
Ghostwire: Tokyo – Recension
Postad av
Utmärkt presentation på en löpande öppen värld...
8
/10
29 mars, 2022
The Escapists 2 – Recension
Postad av
Om spel bara bedömdes utifrån deras premiss skulle The Escapists 2 vara guld redan innan du har spelat det. Att sätta dig i rollen som en fånge med uppgift att fly från ett fängelse, det är ett koncept som är enkelt att förstå och ett som tilltalar de flesta människors natur. Det skadar verkligen inte att det finns otaliga filmer som glorifierar ett sådant äventyr, vare sig det är Escape From Alcatraz eller The Shawshank Redemption.
7.5
/10
24 mars, 2022
Roccat Kone XP – Recension
Postad av
Med XP skickar Roccat den senaste avkomman från Kone-serien in i loppet. Musen är utrustad med 19 000 DPI Owl-Eye-sensorn, har 15 knappar + Easy-Shift tumknapp och har nu även den färgglada AIMO 3D RGB-belysningen ombord. 
4.5
/10
22 mars, 2022
Gran Turismo 7 – Recension
Postad av
Gran Turismo 7 har anlänt och brutit den långa torkan av riktiga racingsimuleringstitlar för våra konsolälskande bröder. Efter den online-fokuserade GT Sport, siktar den här numrerade uppföljaren på att bli en mycket mer intim affär; en plats för bilälskare att gräva i och njuta av både online och utanför.
9
/10
15 mars, 2022
Elden Ring – Recension
Postad av
Elden Ring börjar löjligt starkt, men när den drar på sig håller den ständiga fiendens och bossupprepningen och en del dålig mötesdesign senare i spelet det bara tillbaka från att vara Froms finaste verk, med den öppna världen...
1 2 3 4 5 6 18
Spel Hubben
error: