NetEase Games kommer att stå värd för NetEase Connect 2022 Annual Product Launch Event den 20 maj, meddelade företaget. Du kommer att kunna se den på YouTube, Twitch och Twitter.

Den japanska versionen av streamen, som börjar klockan 04:30 PT / 7:30 a.m. ET / 20:30 JST, kommer att innehålla den senaste informationen om 12 titlar som Dead by Daylight Mobile, Harry Potter: Magic Awakened, Naraka : Bladepoint och mer, inklusive nya titlar tillkännagivna för första gången.

Den engelska versionen av streamen, som börjar klockan 10:30 PT / 13:30. ET, kommer att innehålla den senaste informationen om 14 titlar för PC, konsoler och mobila plattformar, såsom Harry Potter: Magic Awakened, The Lord of the Rings: Rise to War, Naraka: Bladepoint och mer, inklusive nya titlar tillkännagivna för första gången.

Taggar:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Spel Hubben
error:
%d bloggare gillar detta: