Igår tillkännagav Microsoft sina planer för Gamescom 2021, som kommer att ta palatset exklusivt online igen i år mellan 25 augusti och 27 augusti.

Firandet startar dagen före evenemanget med Xbox Stream den 24 augusti klockan 10:00 PDT, 13:00 EDT, 18:00 BST eller 19:00 CEST på YouTube, Twitch, Facebook Gaming, Twitter.

Evenemanget lovar mer information om Xbox: s “största exklusiva spelutbud någonsin” och mer specifikt följande:

Du får djupgående uppdateringar från några av våra tidigare tillkännagivna Xbox Game Studios-titlar tillsammans med några av våra tredjepartspartners, inklusive några av de otroliga titlarna som kommer till Xbox den här semestern, kommande utgåvor till vår månatliga prenumerationstjänst, Xbox Game Pass , och mycket mera.

Tillkännagivandet nämner också Opening Night Live, eventuellt antydande att det kommer att finnas mer att se från Microsoft när det sänds den 25 augusti klockan 11:00 PDT, 14:00 EDT, 19:00 BST eller 20:00 CEST.

Sist, men inte minst, kommer det också att finnas en serie livestream dedikerade till Bethesda som kommer att hända på utvecklarens Twitch-kanal med start den 26 augusti.

Xbox FanFest kommer att hända i någon form, men detaljer om det kommer senare, medan en Gamescom Sale kommer att erbjuda Xbox- och Windows 10 -spel med upp till 75%rabatt.

 

Taggar:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Spel Hubben
error:
%d bloggare gillar detta: