Utgivaren Electronic Arts och utvecklaren Ascendant Studios har tillkännagivit Immortals of Aveum, ett magiskt förstapersonsskjutspel för en spelare. Den kommer att lanseras för PlayStation 5, Xbox Series och PC via Steam, Epic Games Store och EA App 2023.

”Jag var den kreativa ledaren för fyra stora spel i rad, de ursprungliga Dead Space-titlarna och tre Call of Duty-titlar, och jag hade en fantastisk möjlighet att starta min egen studio och bygga ett otroligt team som jag har turen att arbeta med varje dag”, säger Ascendant Studios vd och spelchef Bret Robbins i ett pressmeddelande. ”Jag grundade Ascendant Studios för att göra original och episka spel, och här är vi, fyra år senare, på väg att avsluta vårt första. Det som började som en galen, spännande idé har växt till ett galet, spännande triple-A-spel. Jag valde EA som vår publiceringspartner eftersom vi vet att de kommer att hjälpa Immortals of Aveum att nå den största möjliga publiken. Jag är stolt över att ha expertis och resurser från EA som stödjer oss och jag kan inte vänta på att alla ska spela!”

Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 15 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.