Med Total War: Warhammer III bara en kort tid bort har spelare som är ivriga att gå upp mot Chaos krafter eller vara en själva inte mycket längre att vänta. Vår tid med den turbaserade strategiaffären var utmärkt, och snart kan spelare över hela världen uppleva det själva. När det gäller när Total War: Warhammer III kommer att låsas upp för dig, här är detaljerna.

Total War: Warhammer III kommer att låsas upp vid midnatt Stillahavstid/3 AM Easter Time den 17 februari 2022. Detta gäller Steam, Epic Games Store och Microsoft Store. Spelet kommer också att finnas tillgängligt på PC Game Pass för de som prenumererar på tjänsten.

För mer specifika upplåsningstider för Total War: Warhammer III inkluderar de:

Los Angeles – Midnight
New York – 3 am
Rio De Janeiro – 5 am
London – 8 am
Berlin – 9 am
Cape Town – 10 am
Moscow – 11 am
Beijing – 4 pm
Singapore – 4 pm
Sydney – 7 pm
Auckland – 10 pm

Förladdningen för spelet har redan börjat, och eftersom det är en enorm sådan på 120 GB är det definitivt ett bra drag att komma före lanseringen för de som vill hoppa in direkt i början. Det enda undantaget är på Epic Games Store, där förladdningen inte är tillgänglig.

Taggar:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Spel Hubben
error:
%d bloggare gillar detta: