Builders of Egypt Prologue

Builders of Egypt: Prologue

Du kan förstå från titeln exakt vad du kan förvänta dig av Builders of Egypt: Prologue, men vad den inte säger är den djupgående historian i spelet.
av: - publiserad: 5 juni 2020

Du kan förstå från titeln exakt vad du kan förvänta dig av Builders of Egypt: Prologue, men vad den inte säger är den djupgående historian i spelet.

Laddnings skärmar, självstudier och menyer i spelet har mycket historisk information och jag känner verkligen som att jag lärde mig något från att spela denna ”free-to-play demo” från denna statsbyggare. Jag blev lite förvånad över att bli ombedd att bygga en brandstation ganska mycket direkt, och sedan fick jag reda på att de forntida egypterna i allmänhet anses vara uppfinnarna av detta, en nödvändighet på grund av oljematade lampor som används för att tända sina hem.

Det finns inte en enorm mängd innehåll ännu, men vad som är där är snyggt utformat, med det enda uppdraget som gör ett bra jobb med att visa upp det djup som vi kan förvänta oss av den färdiga titeln. Uppdraget som finns tillgängligt för tillfället ger dig kontroll över en liten bosättning under de första dagarna av landet. När du skapar hus och företag längs Nilen får du en enorm mängd mark och kan utvecklas över ett mycket stort område just nu. Det finns olika kategorier av byggnader, även om många ännu inte används i denna tidiga byggnad.

Handla med en närliggande uppgörelse är för närvarande i spelet, även om de bara är glada att köpa några saker så lycka till att bli av med allt reservstrå du kommer att samla in! Detta kommer att bli din huvudsakliga inkomstkälla, eftersom nästa stad över har en nästan omättlig aptit för tegelstenar. Praktiskt, eftersom de enda saker som hittills kan göras är tegel och keramik.

Det finns en grundläggande självstudie i spelet för tillfället, även om det behöver lite förfining, med vissa saker som inte förklarats att jag var tvungen att ta reda på genom test och fel, som hur jag kan ta reda på vilka resurser som behövs för att göra tegelstenarna som jag behövs för att handla och var man kan få dessa från. Det finns också tecken på saker i spelet som har förändrats efter att handledningen skrevs, som att hänvisa till att högerklicka på olika menyer som har ändrats för att komma åt vänster musknapp istället nu.

Jag blev väldigt imponerad, eftersom detta var i de tidiga stadierna av Steams Early Access-program, att spelet gick särskilt bra. Jag stötte på en fråga där min krukmakare helt enkelt slutade göra krukor utan anledning och jag var tvungen att ta bort och bygga om byggnaden, men det var den enda frågan som jag hade i cirka sex timmars spel. Inga grafiska glitches eller kraschar, och spelet kördes med en jämn och stabil bildhastighet också.

 

Den enda riktiga frågan som jag hade med Builders of Egypt: Prologue är att det är lite kort för tillfället. Detta kan förväntas med ett spel med early access, men jag gillade det  så mycket att jag blev besviken över att det inte finns en enorm mängd av det och jag kommer att behöva vänta till slutet av 2021 för att få tag på hela spelet. Men jag ser fram emot det väldigt mycket.


Tack för att du läser detta inlägg!

Vem som helst kan skicka in nyheter och artiklar till oss på något av dessa sätt:

Posta in Artiklar eller som medlem på sidan


 

Denna Artikel är skriven av: och publiserad den 5 juni 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.